Expo-Conferinţa Internaţională MEAT.MILK. Ediţia a IX-a,5 - 6 octombrie 2020,
Hotel ALPIN - Poiana Braşov
Realităţi şi perspective ale sectoarelor de CARNE şi LAPTE din România
(Sursa comunicatului: http://www.meat-milk.ro/conferinta/)
- Realităţi şi perspective ale sectoarelor de CARNE şi LAPTE din România este tema sub care se va desfăşura cea de-a IX-a ediţie a conferinţei Internaţionale Meat.Milk, eveniment care va strânge în zilele de 5 - 6 octombrie 2020 , la hotel Alpin din Poiana Braşov antreprenori din sectorul cărnii şi al laptelui din România.
- Evoluţia pestei porcine africane şi a gripei aviare, creşterea importului de alimante şi a inflaţiei, diminuarea drastică a profitului şi marginalizarea agroindustriei româneşti obligă fermierii şi procesatorii să îşi adapteze afacerile. În cadrul conferinţei se va discuta despre cum vor reuşi să facă acest lucru şi în ce măsură vor fi sprijiniţi de autorităţi.
De asemenea se va vorbi şi de instrumentele de sprijin decise de instituţiile Uniunii Europene.
- Implicarea marilor retaileri în acest joc în care interesul naţional trebuie să prevaleze, în egală măsură cu obţinerea de profit va fi adus în dezbatere de către cei înscrişi ca vorbitori.
- Organizatorii celei de-a IX-a ediţie a Expo-Conferinţei Meat.Milk vor pune accent pe analiza în amănunt a mediului de afaceri dar şi pe cele mai noi informaţii furnizate de speaker-i de talie internaţională, conducători ai asociaţiilor profesionale, precum şi de manageri ai companiilor care îşi vor prezenta ultimele soluţii tehnologice, de sănătate animală, de laborator şi siguranţă alimentară, etc.
SPEAKERI invitaţi La manifestare vor fi invitaţi reprezentanţii urmatoarelor instituţii şi organizaţii profesionale: Comisia de Agricultură a Parlamentului European, Guvernul României, MADR, Ministerul de Interne, ANSVSA, ANPC, AFIR, APIA, Romalimenta, APRIL, ARC, APAR, FCBR, Pro Agro, APCPR, etc.