EDITORIAL
INTERVIURI / INTERVIEWS - LUMEA TIPARULUI
TEHNOLOGIE / TECHNOLOGY
ARHIVA / ARCHIVE
CONTACT
PRET / PRICE
STIRI / NEWS
INTERVIURI / INTERVIEWS - REVISTA PRESEI DE CARTE
ACASA / HOME

Lumea Tiparului
Linkedin

Facebook
Twitter
Lumea Tiparului / Printing World in Romania - Pack-Show 2022

PACK SHOW
11-14 mai 2022GO GREEN!
Obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor, tot mai implicaţi în protejarea mediului, impun noi trenduri în industria de packaging.
Viitorul industriei înseamnă sustenabilitate, ambalaje biodegradabile şi tehnologii inteligente.


Camelia Buda - Dir. Gen. Euroexpo

În anul 2022, una dintre marile provocări ale industriei de packaging, dar totodată şi o oportunitate de business, va fi legată de adoptarea de către companii a propriilor sisteme de reciclare a deşeurilor de ambalaje.
Pe lângă implicarea companiilor, şi educarea consumatorilor este la fel de importantă, în condiţiile în care UE ne obligă să ajungem anul acesta la un nivel de 65% în ceea ce priveşte reciclarea ambalajelor, iar noi, România, suntem doar la nivelul de 13% (conform raportului CE/2018).
Pack Show 2022 vine cu un concept inovator care pune accent pe trendul actual şi nevoia de implicare a companiilor în producerea şi furnizarea de ambalaje prietenoase cu mediul, dar şi a echipamentelor adaptate cerinţelor actuale:

GO GREEN!

Pack Show 2022 este locul care îţi oferă acces la comunitatea industriei de packaging dar şi soluţii concrete pentru afacerea ta, totul într-o atmosferă care te inspiră.